Aveţi întotdeauna dreptul de a anula comanda în termen de 30 de zile, fără invocarea vreunui motiv. Perioada de anulare a comenzii începe din ziua livrării comenzii.

Dacă doriți să returnați ceva, vă rugăm să descărcați formularul disponibil in site. Click aici

Costurile de transport ale coletului în care se află obiectele returnate va fi achitat de către client. Transportul se va face prin servicii de curierat iar coletul va fi livrat către Chaotic la adresa Str. Dr. Nicolae Tomescu nr. 23, parter, sector 5, București.

Clientul este răspunzător pentru orice valoare diminuată a bunurilor. In acest caz urmând să fie returnată doar 25% din valoarea inițială a produsului.

După ce vom primi returul expediat de dumneavoastră la depozitul nostru, vă vom trimite o notificare privind returul printr-un e-mail care confirmă recepționarea coletului.

Dacă returnați vreun articol, contravaloarea acestuia vă va fi restituită prin metoda de plată utilizată inițial de dumneavoastră, cu excepția costului de transport pentru retur. Cumpărăturile achitate cu cardul vor fi, în majoritatea cazurilor, rambursate către cardul dumneavoastră, iar pentru rambursarea celor achitate prin metoda Numerar la livrare trebuie să ne comunicați coordonatele dumneavoastră bancare.

Pentru a putea face rambursarea, vă rugăm să aveți în vedere transmiterea datelor de mai jos:

  • Contul bancar si numele titularului
  • putem rambursa numai într-un cont bancar românesc
  • vom rambursa in LEI

Nu se pot returna obiecte de lenjerie intimă și/sau costume de baie.

Pentru sugestii, întrebări sau reclamații ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (756) 771 771 sau la adresa de e-mail office@chaotic.ro