Bine ati venit pe www.chaotic.ro!

Acest site (numit in continuare si “noi”, “al nostru”) este proprietatea SC.BEBI BOUTIQUE S.R.L. Accesul la prezentul site si utilizarea lui sunt permise numai in concordanta cu “Termenii si Conditiile” de mai jos, precum si cu legea statului roman.

Plasarea de comenzi online semnifica acceptul dvs in ceea ce priveste T&C. Societatea isi rezerva dreptul de a modifica “termenii si conditiile” de utilizare fara notificare prealabila, orice modificare devenind efectiva si producand efecte incepand cu momentul postarii lor pe acest Site. De aceea, va rugam sa cititi cu atentie cele ce urmeaza. In cazul in care nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa nu plasati comanda. Orice schimbari survenite dupa plasarea comenzii si confirmarea de catre noi a acesteia, nu o vor afecta, exceptie facand cazurile in care legea ne-o va cere.

Inregistrarea

Pentru a va loga, este necesar sa ne furnizati urmatoarele informatii despre dvs: numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa de domiciliu/resedinta, adresa unde doriti sa va fie livrate produsele, numarul de telefon la care puteti fi contactat(a), datele de identificare din BI/CI/pasaport, precum si data nasterii. In cazul in care, ulterior inregistrarii, una din aceste informatii se va schimba, va rugam sa ne anunti la adresa de email office@chaotic.rosau la numarul de telefon  +40 0756.771 771.

Daca nu ati implinit varsta de 18 ani, inainte de a va inregistra sau de a plasa o comanda, trebuie sa informati un parinte sau un tutore legal in legatura cu Politica de Confidentialitate a www.chaotic.ro si sa aveti consimtamantul acestora pentru a accepta “Termenii si Conditiile” de mai jos.

Plasarea comenzii

Plasand o comanda pe site-ul nostru, ne dati acceptul folosirii datelor dvs in scopul livrarii produselor noastre, precum si a informatiilor cerute.

Pentru a plasa o comanda, este nevoie de introducerea informatiilor dvs in baza noastra de date.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi:

  • Pe home page (pagina principala a site-ului), in partea de sus, este un buton cu denumirea “Contul Meu”. Dati un click pe acest buton.
  • Accesand acest cont, se va deschide o pagina web noua, cu campuri pe care va trebui sa le completati, reprezentand informatia necesara pentru ca noi sa va putem livra corespunzator produsele de pe site-ul nostru sau informatiile solicitate de dvs. Dupa completarea acestora, se va apasa butonul “Trimite”. In acest fel, v-ati creat un cont propriu pe www.chaotic.ro.
  • ATENTIE! Pentru a va inregistra pe site, veti avea nevoie de un “user name” si o “parola”. Accesul pe site si consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei reprezinta responabilitatea dvs. In cazul in care v-ati schimat adresa de e-mail, parola sau ati uitat-o pe aceasta din urma, va rugam sa ne anuntati si noi va vom furniza o parola noua. In cazul in care sesizati activitati desfasurate sub datele dvs de identificare, dar care nu va apartin, va rugam sa ne anuntati de indata.
  • Operarea comenzii o putem realiza dupa intregistrarea dvs. Odata inregistrat(a), te poti intoarce la produsele pe care doresti sa le vizionezi.
  • Se pot plasa comenzi si fara crearea unui cont. Informatiile necesare vor fi introduse in procesul de finalizare a comenzii.
  • Pentru produsele cu masuri exceptionale, realizate la comanda, se aplica o taxa de 50% din valoarea produsului care trebuie achitata in avans (prin transfer bancar sau card de credit). In acest caz posibilitatea de returnare a produsului se anuleaza.
  • Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile care ridica suspiciuni, cum ar fi un numar foarte mare de produse, informatiile de logare sunt incomplete sau nu au putut fi verificate, adresa de livrarea neconfirmata, altele.

Plata

Plata se face prin sistem ramburs sau online in momentul in care comanda este plasata.
Preturile produselor includ TVA. 

In cazul acceptarii comenzii, veti fi informat(a) in legatura cu termenul si mijloacele de livrare.

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la receptionarea produselor CAHOTIC.RO. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice si online a comenzilor plasate pe CHAOTIC.RO. In cazul livrarii produselor prin serviciul de curierat, plata se poate efectua si la curier.

Plata online prin credit card / debit card

Procesarea platilor se efectueza prin procesatorul de plati EUPLATESC.RO si este extrem de sigura. Cardurile acceptate sunt Visa, Visa electron, Maestro si MasterCard. Pentru procesare platilor se foloseste sistemul 3D Secure si foloseste conexiuni securizate. EUPLATESC.RO nu stocheaza datele confidentiale ale cardului tau, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile tale sunt in siguranta. Mai mult, prin inrolarea cardului in programul 3D-Secure poti obtine o parola suplimentara special creata pentru plata online, pe care o poti folosi ca PIN virtual.

Retur si schimb

Produsele achizitionate se pot returna/schimba numai cu anuntarea in prealabil a CHAOTIC.RO la adresa de e-mail: office@chaotic.ro

Politica de preturi

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site. Acestea includ TVA. Acestea se pot schimba in cazul cand se aplica “politica de reduceri”. Toate preturile sunt exprimate in lei. 

Ne rezervam dreptul de a anula orice comanda ce a survenit in urma unor defectiuni tehnice ce au afectat caracteristicile produselor prezente pe www.chaotic.ro, respectiv, dar fara a se limita la acestea, situatiile in care pretul afisat pe www.chaotic.ro pentru un anumit produs este nerealist de mic (in comparatie cu alte produse cu caracteristici asemanatoare), precum si situatiile in care au fost afisate anumite caracteristici eronate pentru produsele comercializate sau nu au fost afisate anumite caracteristici esentiale ale acestora.

Legea guvernanta

Contractul dintre Noi si Cumparator este guvernat de legea romana si va fi interpretat in concordanta cu reglamentarile acesteia. Eventualele neintelegeri vor fi rezolvate pe cale amiabila. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi supuse spre solutionare instantelor romanesti competente.

Forta majora

Nici una dintre partile contractante nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

Drepturile de autor

Designul, textele, grafica, structura si toate informatiile ce fac parte din site-ul www.choatic.ro sunt propietatea exclusiva a S.C. BEBI BOUTIQUE S.R.L. 
Orice folosire a oricaror materiale si informatii expuse pe site este strict interzisa in cazul in care nu exista permisiune in scris din partea S.C. BEBI BOUTIQUE S.R.L.

Reclamatii

Pentru orice fel de reclamatii, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul SC BEBI BOUTIQUE SRL sau ne puteti contacta la numarul de telefon +4 0756 771 771. Va asiguram ca vom face tot ce ne sta in putinta pentru rezlvarea acestora in cel mai scurt timp posibil.