Menu

DE CE CHAOTIC

Pentru că ne place să ieșim din tipare, să încălcăm reguli, standarde. Preferăm să explorăm lucrurile, să le privim diferit și să căutăm semnificația acestora. Am debutat din dorința de a aduce o abordare extravagantă, actuală în peisajul modei din România. Ne place să spunem că oferim diverse stări clienților noștri, nu piese vestimentare obișnuite.
Chaotic Clothing -  - aboutpic scaled 500x700 - Despre noi - About us

POVESTEA NOASTRĂ

Brandul a fost creat în 2017, de către Mirela, o fashionista matură, care a realizat că nu este niciodată prea târziu să îți urmezi pasiunea. “Viață este prea scurtă, cumpără rochia!” … sau creaz-o dacă asta visezi. Plecând de la această premisă, după ce a activat în diverse domenii creative, precum televiziunea, Mirela a dat viață propriilor idei, construindu-și universul sub numele de “Chaotic”. Dar unicitatea brandului s-a născut ulterior, după ce a decis să o includă pe Catinca, fiica sa, care în prezent studiază Fashion Marketing & Communication în Barcelona. În urmă alăturării, “Chaotic” s-a transformat în mult mai mult decât un brand exclusivist de îmbrăcăminte. Legătură mama-fiica și ideile diverse, uneori contradictorii provenite din generații diferite, au dat sens fiecărei piese, creând “haosul” unic pe care Mirela îl căuta încă de la început. Pe lângă croi și detalii, care atrag privirea, povestea din spatele brandului captează inima oricărei fashioniste nostalgice, care a moștenit dragostea pentru stil și frumos admirandu-și mama în copilărie.

ȚINTĂ

Femeia “Chaotic” este asumată, puternică, senzuală, își dezvăluie personalitatea cu încredere, fiind inspirația din spatele motto-ului nostru: “Poartă-ți haosul cu mândrie și curaj!”

Wear your chaos with courage and pride!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this

Create an account to expedite future checkouts, track order history & receive emails, discounts, & special offers

By submitting this form, you hereby agree that we may collect, store and process your data that you provided.